Kunstplanten voor buiten met uv-bestendigheid die ECHT werkt!
Altijd een verzorgde uitstraling voor Bedrijf en Particulier
Kleur en vorm van de kunstplanten zijn zo natuurgetrouw mogelijk
Projecten

Kunststof planten voor buiten

  • Geplaatst op
  • Door uvkunstplantenvoorbuiten
  • 0
Kunststof planten voor buiten

Geniet u ook zo van de zomer met het prachtige groen in uw tuin? Helaas gaan zomers ook weer snel voorbij. De herfst breekt aan en de eerste bladeren vallen. Uw tuin ziet er troosteloos uit. Ook in de winter valt er niet veel te beleven in uw tuin: de tuin is kaal en alleen het dennengroen is zichtbaar. Met kunststof planten voor buiten behoort dit allemaal tot de verleden tijd. Speciale kunststof planten zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Hiermee geniet u alle jaargetijden van een groenblijvende tuin zonder dat hier extra onderhoud voor nodig is. Uw tuin is gelijk onderhoudsvriendelijk . U hoeft nooit meer te denken aan het verpotten of het bijmesten van planten, maar ook water geven is niet langer nodig. Hierdoor besteedt u minder tijd aan de tuin en kunt u langer genieten van uw vrije tijd. Bovendien ziet uw voortuin of achtertuin er alle jaargetijden mooi uit, dat geeft ook een bepaalde uitstraling naar buiten toe. Wanneer u dit allemaal belangrijk vindt, kiest u voor kunststof planten voor buiten.

Bedrijfsterrein uitnodigend maken

Veel bedrijfsterreinen hebben een neutrale uitstraling. Dat is jammer, want de entree is het visitekaartje voor het gehele bedrijf. Klanten en leveranciers letten hier onbewust op. Een onverzorgde entree geeft geen goede eerste indruk. U heeft slechts één kans om die eerste indruk goed neer te zetten. Door gebruik te maken van kunststof planten voor buiten kan de entree in één klap een prachtige en professionele uitstraling krijgen. Kies bijvoorbeeld voor twee mooie niet van echt te onderscheiden namaak boompjes, aan elke weerszijden van de deur één. De kunststof planten passen in verschillende potten, waardoor deze kunnen worden afgestemd op de huisstijl. Kies voor kleuren die overeenkomen met het bedrijfslogo of de huisstijl, dit maakt het herkenbaar voor klanten en leveranciers. Doordat de kunststof planten voor buiten gemakkelijk verplaatsbaar zijn kunnen deze ook snel elders neergezet worden. Een andere (bedrijfs)ruimte richt u hier snel en op een mooie manier mee in. Bovendien zijn kunstplanten een investering voor de toekomst. Ze gaan jarenlang mee en hebben geen onderhoud nodig. Dit bespaart de nodige tijd en kosten.

Onderhoud van kunststof planten voor buiten

Het grootste voordeel van kunstplanten is dat deze geen onderhoud nodig hebben. U hoeft geen aparte plantenmest of potgrond te kopen. Ze passen gewoon in een standaard vierkante, ronde of andere pot. Alle kunststof planten zijn vervaardigd van speciaal uv kunststof materialen. Dit materiaal is zorgvuldige getest in een laboratorium. Er wordt een kleurgarantie van 8 jaar afgegeven. Dit garandeert een langdurig en mooi behoud van de plant. De kunststof planten voor buiten zijn niet alleen beschermt tegen uv licht maar ook uitstekend bestand tegen regen, wind of vorst. U hoeft ze bij vorst niet binnen te zetten en regen loopt langs de bladeren af. Wanneer de plant wat stoffig wordt, dan kan deze met een vochtige doek worden afgenomen. Er is vooraf geen speciale behandeling nodig, de planten zijn direct te gebruiken. Ook tussendoor is er geen onderhoud nodig.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Gratis verzending

Bij orders boven € 75,00

Kunstplanten voor Buiten Showroom

Fysieke Kunstplantenwinkel

8 jaar Kleurgarantie

Uitvoerig getest