Niet van echt te onderscheiden
Gratis verzending vanaf €49,95 euro* NL&BE
Gratis afhalen in showroom

Specialist in Kunstplanten voor Buiten met 8-10 jaar Kleurgarantie! Specialist in Kunstplanten voor Buiten met 8-10 jaar Kleurgarantie!

Specialist in Kunstplanten voor Buiten met 8-10 jaar Kleurgarantie! Specialist in Kunstplanten voor Buiten met 8-10 jaar Kleurgarantie!

Door LeopoldFlora

Nep planten die niet van echt te onderscheiden zijn

De tuin of het terras sfeervol inrichten

Het nieuwe binnen is buiten. Het terras wordt steeds vaker als het verlengde van de woning gezien. Een overkapping of veranda zorgt ervoor dat u ook met minder mooi weer van het buitenleven kunt genieten. U wilt uw terras met overkapping op een natuurlijke manier aankleden. Nep planten hebben een zeer natuurlijke uitstraling en vragen geen onderhoud. Bovendien krijgen ze nooit te maken met ziektes of bladverlies. De nepplant blijft alle jaargetijden zijn natuurlijke uitstraling behouden.

Wist u trouwens dat nep planten voor buiten ook uitstekend binnen kunnen staan? Heeft u een themafeestje of wilt u de woonkamer anders inrichten, dan haalt u uw kunststof planten gewoon naar binnen toe. Overigens is het niet noodzakelijk om deze bij vorst naar binnen te halen. Al onze kunstplanten kunnen alle weersomstandigheden aan. Nep planten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Kies voor een van de prachtige tropische planten of opvallende bomen. Maak gebruik van opvallende of bij elkaar passende aardewerk potten. Zo staan de planten ook stevig bij harde wind.

Nep planten voor de kleinste tuin

Niet iedereen is in het bezit van een grote tuin. Zelfs de kleinste tuin kan sfeervol worden ingericht met nep planten. Doordat deze makkelijk verplaatsbaar zijn kan het terras snel worden aangepast. Ook voor het balkon is de nep plant de ideale oplossing. Hierbij hoeft er geen rekening worden gehouden met voldoende zonlicht of het geven van water. Bovendien ontstaat er een intieme en sfeervolle hoek waar u even helemaal tot rust kunt komen. We staan volledig achter onze producten en geven maar liefst 8 jaar kleurgarantie. De meeste kunststof planten leveren wij met kunststof pot. Voor buiten kan deze verzwaard worden met zand, of zet de kunststof plant over in een aardewerk pot of plantenbak.
 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking